2022. február 2., szerda

A rendhagyó évzáró

 

Kórusunk utoljára 2019 végén tudott beszámolni az óévről, az azóta eltelt időszakról 2022. január 31-én, hétfőn 19.00 órakor az Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár Zenetermében azaz állandó próbahelyünkön tudtunk számot adni egy rendhagyó próba keretében.

Először kóruselnökünk, Wenczel Mihály köszöntötte a szép számmal megjelent tagságot és üdvözölte jubiláló tagtársainkat majd következett Taller István pénzügyi beszámolója. A karnagyunk, Fábián Attila összegzése és az oklevelek és plakettek átadása, valamint az ünnepeltek fotója nyitotta meg a kötetlen beszélgetést és alkalmi nótázást.

E helyütt megemlítjük jubiláló tagjainkat: a 2020-as évben Taller István 45, Enczmann László 35, Enczmann Dávid 25, Tóth Péter 20, Drávai Attila és Sipos Imre 15 valamint Pőcz Bála 10 éve tagjai kórusunknak. 2021-ben Bonivárt Attila 30, Nagy István 15, Fábián Attila karnagy és Tóth Bence 10 éve tagjai az énekkarnak. Valamennyiüknek jó egészséget és hosszú dalos éveket kívánunk.


Jubiláló kórustagok

Wenczel Mihály értékeli az elmúlt két évet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Virágvasárnapi Passió Solymáron

 A solymári Római katolikus templomban a Szokolay Bálint Nőikar és a Férfikar közös előadásában hangzott el a Virágvasárnapi Passió Szent Má...